Кузманоски до крајот на сезоната во Еурофарм Работник

РК Еурофарм Работник го официјализира потписот на Горан Кузманоски…

Поранешниот репрезентативец потпиша договор до крајот на сезоната и за неколку дена ќе им се приклучи на новите клупски другари. Своето деби Кузманоски го очекува следната недела.

Горан Кузманоски – 30.11.1982

Поранешни клубови:

Тутунски комбинат

Вардар Ватростална

Металург

Мадеира

Тинекс Пролет

Трелеборг

Одорхеи

Фото: rkeurofarmrabotnik.com