Милиќ и Томовски во Топ 5 одбрани на колото во СЕХА лигата! (ВИДЕО)

СЕХА Газпром ракометната лига ги објави најдобрите пет одбрани на колото…

Помеѓу нив се наоѓаат двајцата голмани на македонските ракометни клубови Вардар и Металург.

Во изборот покрај Мартин Томовски (Металург) и Страхиња Милиќ (Вардар) се наоѓаат уште Аријан Јовиќ (ППД Загреб), Клемен Ферлин (Горење Велење) и Иван Мацкевич (Брест Мешков).

Фото: sehaphoto.photodeck.com