Ристовски со „лавовски“ патики се спрема за предизвикот ЕУРО! (ФОТО)

Македонскиот репрезентативен голман се подготвува за настапот на ЕП во Хрватска.

Борко Ристовски кој што треба да биде една од клучните фигури за позитивен резултат на мечевите во Загреб.

Во пресрет на саботниот прв дуел од 19:30 часот во Загреб против Словенија, објави „лавовски“ патики со кои ќе тргне борба на овој континентален собир.

Фото: kurir.mk