Познати ривалите на македонските одбојкари во Европската лига

Како што официјално известува Одбојкарската федерација на Македонија…

Познати се ривалите на нашата селекција во наредното натпреварување во ЦЕВ Европската лига.

Македонија ќе биде во група со Австрија, Летонија и Косово. Системот на натпреварување сеуште не е утврден, а повеќе информации следуваат во текот на денот.

Да додадеме уште дека во последните три години Македонија доаѓаше до сребрениот медал.