Легендарниот погодок на Роберто Карлос „повторен“ во Турција! (ВИДЕО)

Генерално мислење беше дека таков погодок не може да се повтори, но..

Фудбалерот на турскиот нисколигаш Буџаспор, Абдула Баликув постигна еден неверојатен во рамките на националниот куп.

Мајсторија од неверојатен агол, нешто слично како легендарниот бразилски играч Роберто Карлос. Погледнете и уживајте: