Гол од половина терен ни доаѓа од Москва! (ВИДЕО)

Повторно сме сведоци како голманот е надмудрен со удар од средината на фудбалскиот терен.

Најновиот доказ доаѓа од Русија, поточно главниот град Москва, каде што своја мајсторија имаше играчот на Динамо Москва, Виктор Деманов.

Погледнете и уживајте: