Илиевски: Иницијативата е поднесена, продолжува борбата за подобра кошарка во Македонија!

Еден од најзаслужните што македонската репрезентација досега го има остварено најдобриот пласман на евро-шампионатите…

Владо Илиевски потврди дека иницијативата е поднесена за одржување на вонредна седница и на тој начин најави дека ќе се кандидира за прв човек на македонската кошарка.

Иницијативата е поднесена…продолжува борбата за подобра кошарка во Македонија!!! basketballislife – се зборовите на Илиевски на својот фејсбук профил.